Varázskert Óvodai Alapítvány

 

Alapítvány adószáma: 18176465-1-42

A Varázskert Óvodai Alapítványt 2002-ben szülői segítséggel megvalósítottuk meg, mely a Páskom óvoda dolgozóinak, és a szülőknek régi vágya volt. Alapítványunk azzal acéllal jött létre, hogy az óvodába járó gyermekek ellátásához a lehetőségeket bővítse, tárgyi eszközök vásárlásával, kulturális és a környezet megismeréséhez kapcsolódó programok szervezésével a gyermekek fejlődését elősegítse.

A Varázskert Óvodai Alapítvány az adók egy %-ából majdnem minden évben egy-egy udvari fa-játékot tudtunk vásárolni, így az alapítvány jelentősen hozzájárult az óvoda tárgyi feltételeinek javításához. 2006 januárjában a Páskom óvodában „Somadrin” sószobát alakítottunk ki az alapítvány segítségével , amit a szülők igen nagy örömmel fogadtak. A sószobát beosztás alapján rendszeresen látogatjuk, eredményeként a téli időszakban a felső légúti megbetegedések csökkentek.

Az elmúlt években az alábbi eszközökkel tudtunk a gyermekeknek még jobb feltételeket biztosítani. 2015: sporteszközök, fejlesztő játékok 158.950 Ft összegben.

2016:
Gyöngyösi gazdaságban almaszüret, buszos kirándulás támogatása 81.111 Ft összeggel.

2017:
Óvodai egyenpóló a sportversenyekre 57.976 Ft összegben.
Szüreti kirándulás Gyöngyösre busszal: 95.250 Ft összegben.

Köszönjük mindazoknak, akik adójuk 1%-át alapítványunknak ajánlották fel. Ezzel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy az óvodánkba járó gyermekek minél jobb feltételek mellett tölthessék napjaikat az óvodában.

Kérjük, hogy támogassák alapítványunkat továbbra is az adó 1% felajánlása során.